Rieker sandaler

Rieker
Rieker er en tysk sandal producent, som blev grundlag i 1874, og har derfor rigtig mange års erfaring med at designe og producere kvalitets sandaler til både mænd og kvinder. Det specielle ved Rieker er blandt andet, at deres Rieker sandaler er lette, fleksible og stødabsorberende, hvilket letter presset på fødder, knæ og ryg. Udover er sandalerne fra Rieker er yderst komfortable, så er de også af et fantastisk design, så man kan være med på moden.

Damesandaler

Giv dine fødder luft og lad dem ånde med vores kollektioner af flotte, feminine, smukke sandaler til enhver lejlighed og begivenhed. Om så det er til ren slap af og hygge, hverdag, på arbejde eller til fest, så har vi et par Rieker sandaler der passer lige til dig og den du er.

Vores store udvalg af damesandaler fås bl.a. i ægte blød læder, russkind og skind med mange flotte og fine detaljer og i moderigtige farver og mønstre. Vi tilbyder de klassiske sandaler, mode sandaler, sjove sandaler, farverige sandaler der sætter ekstra kulør på dagen.

Rieker sandalerne har såler der tilpasser dine fødders form om så det er til brede, smalle fødder eller fødder af almindelig bygning. Sandalsålerne er desuden stød og sved absorberende, støtter optimalt ankler, led, tæer og fodpuderne. Så der undgås gnav, slid eller andre former for ubehag der kan komme, hvis sålerne ikke er af god kvalitet og udarbejdet efter damefødders behov.

Ønsker du et par Rieker damesandaler der er sporty, retro, klassiske, rå, feminine eller topmoderne? Så find det eller de par sandaler der allerbedst udtrykker den du er og din stil hos os.   

Herresandaler

Mænds fødder har godt af at få luft og ånde i et par rigtig gode kvalitets sandaler. Vi har et utal af forskellige modeller til herre, der passer til ethvert behov og til enhver stil. Om så det er til at slappe af i derhjemme, til arbejdsbrug eller endda til fest.

Vores udvalg har forskellige specifikationer alt efter hvilke behov forskellige herrefødder har. Hvis du har brede fødder, smalle fødder eller helt almindelig fødder eller har brug for noget helt andet, så har vi sikkert et par Rieker herresandaler der passer.

Herresandalerne har såler der beskytter mod stød, er svedabsorberende og støtter ankler, led, fødder, fodpuder og tæer optimalt.

Vi har modeller i ægte blød læder, skind, russkind og andre tekstiler i moderigtige farver og  med flotte detaljer og med eller uden mønstre på.

Skal Riker sandalerne være sporty, retro, klassisk, smart, rå eller bare topmoderne?  - Vi har et par der passer lige netop til dig, din stil og den mand du er.

Børnesandaler

Vi har et rigtig stort udvalg af sandaler til børn. Om det er til de helt små børn, lidt større og store børn så har vi sikkert et par børnesandaler der passer til alderen.

Vi ved at børns små fødder har brug for den allerbedste støtte og pasform, så de kan vokse under de helt rette betingelser. Derfor er vores udvalg af børnesandaler med kvalitetssåler, der er af den allerbedste kvalitet der går ind og støtter fødder, tæer, ankler og led. Samt med rigtig god plads til tæerne så de ikke bliver klemt eller gnavet på. Desuden er sålerne stødabsorberende og skridsikre så de passer til den aktive hverdag børn har.

Børnesandalerne er f.eks. med mange mønstre, farver og med eller uden motiver og striber. Vi har en kollektion med børnenes yndlings tv og film figurer og dyr.

Skal det være til vuggestuen, børnehaven, skolen eller bare til hygge derhjemme, så find dem hos os. Både til piger og drenge er der et flot sortiment af børnesandaler.