Rieker støvler

Rieker
Rieker er en tysk støvle producent, som blev grundlag i 1874, og har derfor rigtig mange års erfaring med at designe og producere kvalitets støvler til både mænd og kvinder. Det specielle ved Rieker er blandt andet, at deres Rieker støvler er lette, fleksible og stødabsorberende, hvilket letter presset på fødder, knæ og ryg. Udover er støvlerne fra Rieker er yderst komfortable, så er de også af et fantastisk design, så man kan være med på moden.

 

Rieker damestøvler

Om efteråret og foråret den det være svært som kvinde at finde ud af, hvilket fodtøj man skal gå med. Det er for koldt til sneakers og sandaler, men for varmt til rigtig Rieker vinterstøvler med masser af fór. Heldigvis kan man få Riekerstøvler som er tilpas varme uden at være foret. Dette er et oplagt valg, da disse fungere rigtig godt både i solskin og i regnvejr, som begge dele ses på disse årstider.

 Man kan få mange forskellige slags Rieker støvler. Man kan få med eller uden hæl, lang eller kort(ankel, knæ og lår). Derudover kan designet(udseendet) også variere rigtig meget. Man kan få de helt enkle og klassiske, men man kan også få nogle med nitter og spænder, samt at man kan få med lynlås og/eller snører. Der er altså rigtig mange forskellige muligheder for at finde nogle støvler, som passer lige præcis til din smag.

Rieker vandrestøvler

Når man skal på ture eller ferier, hvor man skal gå rigtig meget, så er det vigtigt, at man har nogle ordentlige vandrestøvler. Med et par rigtig gode Rieker støvler er man nemlig sikret mod ømme fødder, vabler og andet træls, man risikerer med dårlige sko. Derudover er man også sikrede bedre fodfæste, så man ikke sådan lige falder eller lignende. Det er altså vigtigt for en god vandreferie, at man har gode vandrestøvler.